NYT STRÅTAG LÆGGES TIL DIN BOLIG

​Et nyt stråtag kan være med til at give din bolig et helt unikt og utroligt sjælfuldt udtryk. Et stråtag er ikke noget, man ser særlig ofte længere. 

Hos Tækkemanden i Brønderslev hjælper vi dig med at få skabt et nyt stråtag, som vil tage sig smukt ud på din bolig i Hjørring samt resten af Nordjylland, hvis du har lyst til at give din bolig endnu mere sjæl.

MANGE KOMPETENCER INDEN FOR STRÅTAG

Vi kan lægge dit stråtag og hjælpe dig med en række af de andre arbejdsopgaver, der hænger sammen med at få lavet et nyt stråtag på denne måde. 

Vi kan hjælpe dig med det tømrerarbejde, der følger med i processen. Det vil sige rejsning af spær, opsætning af kviste, varmeisolering og meget andet. Vi klarer hele arbejdet for dig i forbindelse med lægning af et nyt stråtag.

Det at have et nyt stråtag er med til at give din bolig et utroligt smukt og æstetisk udseende. Vi sørger for, at taget er både praktisk og pænt, sådan at du får et tag, du vil være glad for igennem mange år. 

Vores tækkemand udfører selvfølgelig også reparationer af tagene, hvis dette er nødvendigt på et tidspunkt. Herudover sørger vi for at stråtaget har brandsikring med sepatec, som er godkendt af Dansk Brandteknisk institut og udskiftning af rygning hvis der er brug for det.

Hvad koster et nyt stråtag?

Har du lyst til at vide mere om priser på et nyt stråtag, og hvad vi kan gøre for dig og din bolig, så skal du være velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 24 22 13 41 eller sende os en e-mail på mail@taekke-manden.dk.

Få et uforpligtende tilbud​

Udfyld formularen under, og vi vil vende tilbage inden for kort tid.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tækkemanden Morten Kjær ApS

CVR: 29807345

Morten Kjær i Brønderslev, DK på Houzz